Garanti og reparationer

Amok produkter er designet for at give glæde i mange år, og har ingen ”udløbsdato”. Gennem assistance fra vores service-centre og gør-det-selv guider, hjælper vi dig at få max glæde ud af dit Amok-produkt.

2 Års Garanti

Vi bestræber os på at levere outdoor-produkter af bedste kvalitet. Alle Amok produkter er garanteret fri for materiale- og produktionsfejl i to (2) år fra købsdato. Hvis – indenfor garantiperioden – der opstår fejl på en av vores produkter, der skyldes materialet eller produktionen, erstatter eller reparerer vi produktet uden beregning. Garantien gælder kun ved fremvisning af original købskvittering. Skader eller fejl der ikke dækkes af vores garanti, repareres til en rimelig penge.

Slid fra normalt brug

Husk, garantien dækker ikke fejl eller skader der opstår som resultat af normalt brug af produktet, ej heller problemer der er opstået efter skødesløshed, mangel på almindelig vedligehold, uforsigtighed, fejlanvendelse, brug af uoriginale komponenter eller reservedele der kommer fra andre producenter end Amok, eller forsøg på reparation eller modifikation uden skriftlig aftale med Amok Equipment. Skader eller fejl der ikke dækkes af vores garanti, repareres til en rimelig penge.

Forhandler-garanti

Kontakt den forhandler hvor produktet er købt.

For alle reparationer

Start med at tage kontakt til os, her: support@amokequipment.com for at modtage detaljeret information omkring forløbet.