Vores historie

Et ungt globalt varemærke

Amok Equipment drives af norske ingeniører og friluftsliv-entusiaster. At udforske naturen ligger i vores blod – enten vi færdes blandt højre træer, i fjeld, langs fjorde, i borealske skove eller på havet.

Idéen til at udvikle en hammock, blev undfanget under en sejltur i Caribien, men fundamentet til det unikke design, den høje funktionalitet og komfort – ligger i selve den nordiske tradition.

Vi grundlagde selskabet i 2013 og blev indenfor det første år kendt for vores første 4-sæson camping hammock, Amok Draumr. Den første i sit slag.

Allerede dette første år blev Amok Draumr blev solgt til mere end 30 lande, og blev tildelt flere internationale priser. Amok er idag et anerkendt navn i outdoor-branchen – både i Europa og USA.

Amok Equipment er udviklet af og for entusiaster og eventyrere – og i en kvalitet der gør os til en livslang følgesvend på eventyr. Amok produkter er designet for fremtiden.

Stay wild.

Draumr™
Amok’s flagskib hammock

Historik

ISPO Brand New 2015/16 finalist i kategorien ”Summer Hardware”. Udstillet på ISPO messen i Munchen, februar 2015.
Vinder, Scandinavian Outdoor Award på Outdoor Friedrichshafen 2016.
Outdoor Industry recognition 2016 – Præsenteret i Mpora’s store guide til de 100 bedste winter outdoor produkter for 2016/17.
Valgt til Ich Liebe Berge’s Liebling – favorit-produkt, 2016.